Speedminton®

Speedminton® Gmbh, osnovan je 2002. i predstavio je svetu novi sport Speed Badminton / Krosminton! Jednostavna pravila učinila su ovaj sport privlačnim svima od profesionalnih sportista do rekreativaca - svima koji mogu držati reket.

Speedminton® proizvodi vrhunsku opremu za Krosminton / Speed Badminton od najkvalitetnijih materijala: aluminijuma ili grafita, patenton zašitećenih Speedera® , terena i svega ostalo što je potrebno za igru na plaži, parku, ulici. Mreža nije potreba. Igrajte bilo kada, bilo gde.

Kratka istorija

2001. u delu Berlina koji se zove Kzeuzberg, okupljali su se igrači koji su tražili bržu Badminton igru i pre svega igru koji su mogli upražnjavati po vetru. Neki od njih su osnovali malu kompaniju Speedminton Gmbh, koja je realizovala ovaj proces od ideje do potpuno novog sporta - Speed Badmintona - i koja je napravila opremu potrebn u za ovaj sport za samo nekoliko godina. Speedminton® je 2005. započeo sa prvim marketing koracima i kontinuirano rastao. 2016. godine sport je zvanično promenio ime u Krosminton (Crossminton).

U saradnji sam najbolje rangiranim ICO igračima, Speedminton® pravi vrhunsku opremu i za takmičenje. U prodajnom udelu, Speedminton ima share od 80% na globalnom novo što ga čini liderom u svetskoj prodaji opreme za Krosminton.U podršci razvoja sporta, Speedminton® donira pomoć raznim Crossminton / Speed Badminton organizacijama širom sveta. 2011. održano je prvo ISBO (ICO) Speedminton® Svetsko prvenstvo u Berlinu.

Krosminton / Speed Badminton osvaja svet. Više od 2.5 miliona rekreativnih igrača, većinom iz Evrope. Ali takođe u Australiji, na Mauricijusu i u Brazilu možete pronaći Speedminton® . 2012. Speedminton® Sportting Goods osnovan je u Americi, u Kalifornij.

Speedminton GmbH (sedište)

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Nemačka

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info-garbage-@-garbage-speedminton-garbage-.-garbage-com